“De krentenbol Symbool voor de armen is er weer

De actie is er even uit geweest vanwege het vrijwilligerstekort maar weer terug van weggeweest !!!

Afgelopen dinsdag 23 maart gingen wij weer van start met de krentenbollen actie, om 8.00 uur in Leimuiden om bij onze sponsor Ambachtelijke bakkerij  Van Leeuwen de krentenbollen en lekkers voor de kinderen te halen. Samen gingen wij naar BSO de Oostvogel om daar de cheque uitreiking te doen aan Margot Hondenbrink.
Dat onze stichting een noodzaak is bleek wel uit het volgende voorval dat er die dag gebeurde.

Het verhaal van de kleine jongen
Een kleine jongen die zat te luisteren naar ons verhaal
zag de cheque en raakte daar dusdanig van in verwarring omdat hij dacht dat zijn moeder deze moest betalen.
Hij schreeuwde in paniek, dat kan mijn moeder nooit betalen, dus kan ik niet meedoen.

Het raakte me diep en wat een bewondering voor de leerkracht die deze kinderen die zo belast zijn ondersteunen.

Thea de Wit
Directrice Stichting Kinderarmoede

Daar doen we het voor doneer nu!!!