Doneer

Elke euro helpt, help ons met een kleine bijdrage!

Eén op de acht kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Op landelijk niveau zijn dat 600.000 kinderen die in gezinnen leven waar niet genoeg geld is om van rond te komen. Wij helpen deze kinderen te, wat vaak gebeurt in samenwerking met gemeentes, voedselbanken, scholen, Leger des Heils, etc.

Klik hier om te doneren

Collectebussen

Stichting Kinderarmoede in Nederland is een organisatie die zich inzet voor alle kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Nederland behoort tot de groep rijkste landen van Europa. Desondanks leeft één op de acht kinderen hier onder de armoedegrens. Op landelijk niveau zijn dat 600.000 kinderen die in gezinnen leven waar niet genoeg geld is om van rond te komen. Een keiharde realiteit!! Het doel van Stichting Kinderarmoede in Nederland is om deze kinderen te helpen, wat vaak gebeurt in samenwerking met gemeentes, voedselbanken, scholen, Leger des Heils, etc.

Vraag nu een collectebus aan

Sponsor pakketten

Koop nu een sponsor pakket

Seminars voor scholen